WAAROM KIES JE VOOR DE RS CLEAR WHEY?

WAAROM KIES JE VOOR DE RS CLEAR WHEY?

De RS Clear Whey is dé gamechanger 

Zin in een nieuwe, frisse manier om je eiwitshake binnen te krijgen? De RS Clear Whey is hier om je ook tijdens je training te voorzien van de juiste hoeveelheid eiwitten en amino’s. Het is een eiwitshake met een lichte, limonade-achtige textuur.

Het bevat de perfecte combinatie van smaak en voedingswaarde, speciaal ontworpen voor iedereen die graag actief en gezond blijft. Of je nu een serieuze gymganger bent of gewoon op zoek bent naar een makkelijkere manier om je eiwitten binnen te krijgen, RS Clear Whey is dé gamechanger die je niet wilt missen.

RS Clear Whey is een innovatieve vorm van eiwitpoeder die verschilt van de traditionele romige whey shakes. Het is speciaal ontworpen om een lichtere en frissere optie te bieden voor wie op zoek is naar een effectieve manier om eiwitten te consumeren zonder de volle, melkachtige smaak. 

Wat is RS Clear Whey?

Clear Whey is een type eiwitpoeder dat verschilt van traditionele whey proteïne door zijn lichte, heldere textuur en verfrissende smaak. In tegenstelling tot de romige consistentie van standaard whey shakes, biedt Clear Whey een bijna limonade-achtige ervaring. Het wordt gemaakt van gehydrolyseerd whey-eiwitisolaat, wat betekent dat het eiwit in kleinere deeltjes is afgebroken, waardoor het sneller door het lichaam kan worden opgenomen. Dit maakt Clear Whey bijzonder geschikt voor na de training of voor iedereen die een lichte en verfrissende eiwitoptie zoekt.

RS Clear Whey bevat een hoog percentage eiwitten, vaak tussen de 20-25 gram per portie, met een laag aantal calorieën, weinig tot geen koolhydraten en vetten, en minimale suikers. Door deze eigenschappen is het een uitstekende keuze voor sporters en gezondheidsbewuste consumenten die hun eiwitinname willen verhogen zonder onnodige calorieën of ongewenste additieven.

Voordelen van Clear Whey:

  1. Snelle opname: Dankzij het gehydrolyseerde eiwit wordt Clear Whey snel opgenomen, wat ideaal is voor spierherstel na een training.
  2. Laag in calorieën: Het biedt een goede eiwitbron zonder overbodige calorieën, wat het geschikt maakt voor mensen die hun calorie-inname willen beperken.
  3. Verfrissende smaak: Met een lichte en heldere smaak is het een verfrissende afwisseling van traditionele, zwaardere eiwitshakes.
  4. Ideaal voor dieetbeheersing: Clear Whey is vaak laag in koolhydraten, vet en suiker, wat het geschikt maakt voor een verscheidenheid aan diëten, inclusief koolhydraatarme en suikervrije diëten.

Wat doet RS Clear Whey?

Clear Whey Isolate is een vorm van whey proteïne die is gezuiverd om een hoog eiwitgehalte te bieden met minimale vetten, koolhydraten en suikers. Het ondersteunt spierherstel en -opbouw na training, bevordert een slankere lichaamsbouw en zorgt voor een snelle opname van eiwitten door het lichaam.

Voedingswaarde en eiwit inhoud:

RS Clear Whey biedt een hoog eiwitgehalte van 21 gram per portie. Dit eiwit helpt bij spierherstel en -opbouw, wat vooral belangrijk is voor sporters na intensieve trainingen. Wat RS Clear Whey onderscheidt, is dat het ondanks zijn hoge eiwitgehalte toch laag is in calorieën, met slechts 87 kcal per portie. Daarnaast bevat het slechts 0,5 gram koolhydraten en vrijwel geen vet, waardoor het een geschikte keuze is voor mensen die op hun macro's letten of een koolhydraatarm dieet volgen.

Andere voedingsstoffen:

Naast het hoge eiwitgehalte bevat Clear Whey ook BCAA's (Branched-Chain Amino Acids), die essentieel zijn voor spierherstel en het verminderen van spierafbraak. De formule is laag in suiker, wat het een gezonde keuze maakt voor iedereen die zijn suikerinname wil beperken zonder af te doen aan smaak of voedingswaarde.

Hoeveel RS Clear Whey per dag?

De aanbevolen hoeveelheid RS Clear Whey per dag hangt af van je individuele eiwitbehoeften, die variëren op basis van factoren zoals lichaamsgewicht, activiteitsniveau en doelen. Voor de meeste mensen ligt de dagelijkse inname tussen de 1-2 porties (20-40 gram eiwit) per dag, maar dit kan oplopen voor intensieve sporters. Ow ja, er zit maar heel weinig antischuimmiddel in, dus shake je shake en laat 'm dan even staan zodat het schuim weer kan zakken.

Wat is het verschil tussen RS Clear Whey en RS Elite Whey?

RS Clear Whey en RS Elite Whey verschillen voornamelijk in textuur en samenstelling. RS Clear Whey is lichter, transparanter en heeft een verfrissende smaak, ideaal voor warme dagen of na intensieve trainingen. Het is laag in calorieën, koolhydraten en vetten. RS Elite Whey daarentegen heeft een romigere textuur, bevat mogelijk iets meer calorieën en koolhydraten, en is ontworpen voor mensen die de voorkeur geven aan een traditioneelere eiwitshake. Beide bevatten hoogwaardige eiwitten, maar Clear Whey richt zich meer op een lichte en verfrissende drinkervaring.

RS Clear Whey is beschikbaar in twee frisse maken; red fruit en blue raspberry waardoor het ook een smakelijke optie is voor diegenen die normale eiwitshakes saai of te zwaar vinden. Door zijn unieke samenstelling en veelzijdigheid is RS Clear Whey een populaire keuze onder sporters, fitnessliefhebbers en iedereen die zijn eiwitconsumptie wil verhogen zonder compromissen.

RS Clear Whey is gemakkelijk te gebruiken en kan eenvoudig worden gemengd met water, wat resulteert in een verfrissend, bijna limonade-achtig drankje. Dit maakt het ideaal voor consumptie direct na een training of gedurende de dag als een eiwitrijke snack. Het kan dagelijks worden gebruikt, afhankelijk van je individuele eiwitbehoeften en trainingsdoelen.

De RS Clear Whey bestellen? Klik hier.





Terug naar blog