SIZEOGENIC, EEN UNIEKE COMBI VOOR SPIERGROEI!

SIZEOGENIC, EEN UNIEKE COMBI VOOR SPIERGROEI!

Als (jonge) krachtsporter weet je dat het behalen van je fitnessdoelen vaak afhankelijk is van de juiste ondersteuning. Het is een journey die vraagt om toewijding, doorzettingsvermogen en natuurlijk de juiste voedingsstoffen. Je traint hard, past je dieet aan, maar soms voel je dat er iets extra’s nodig is om die gewenste resultaten te behalen. Hier komt onze RS Sizeogenic in beeld.

 

Groei en ontwikkeling
Stel je voor dat je de sportschool binnenloopt, vol energie en vastberadenheid. Je hebt een nieuw trainingsschema, en deze keer ga je het echt maken. Je wilt niet alleen sterker worden, maar ook die spierdefinitie bereiken die je altijd al hebt gewild. Maar wat als je een extra boost kon krijgen om je lichaam naar een hoger niveau te tillen? RS Sizeogenic is ontwikkeld met dit doel in gedachten.



De kracht van natuurlijke ingrediënten
RS Sizeogenic is samengesteld uit een unieke mix van ingrediënten die zijn gekozen om je te ondersteunen in je trainingsroutine. Laten we de belangrijkste ingrediënten eens nader bekijken:

 

5a-Hydroxy Laxogenin is een brassinosteroïde, een groep van plantaardige verbindingen die structureel vergelijkbaar zijn met steroïden, maar dan van plantaardige oorsprong. Het mechanisme is vermoedelijk vergelijkbaar met dat van anabole steroïden, maar zonder de bijbehorende hormonale bijwerkingen. Toch blijft de effectiviteit hiervan op spiergroei grotendeels speculatief en op anekdotisch bewijs gebaseerd.

Turkesterone is een ecdysteroïde, een natuurlijke stof die voorkomt in planten zoals Ajuga turkestanica. Ecdysteroïden worden vaak geprezen voor hun potentieel om eiwitsynthese te stimuleren, wat spieropbouw zou kunnen ondersteunen. Dierstudies tonen aan dat ecdysteroïden mogelijk kunnen helpen bij spiergroei zonder de nadelige hormonale effecten van traditionele steroïden. Echter, studies bij mensen zijn nog niet overtuigend.

Astragalus wordt al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt en staat bekend om zijn mogelijke immuniteitsbevorderende eigenschappen. In de context van sport kan Astragalus extract worden ingezet vanwege de mogelijke voordelen voor energie, herstel en stressmanagement. Echter zijn onderzoeken naar de specifieke impact op sportprestaties nog schaars.

Panax Notoginseng is een adaptogeen, wat betekent dat het mogelijk kan helpen het lichaam beter om te gaan met fysieke en mentale stress. Dit kan relevant zijn voor sporters die hun uithoudingsvermogen en energie willen optimaliseren. Hoewel er aanwijzingen zijn dat ginseng-varianten een positief effect kunnen hebben op de fysieke prestaties, zoals verbeterde bloedcirculatie en herstel, zijn de studies bij mensen gemengd, en is meer onderzoek nodig om duidelijke conclusies te trekken.

Bioperine® is een gepatenteerde vorm van zwarte peper extract, waarvan bekend is dat het de biologische beschikbaarheid van verschillende voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen en plantaardige stoffen, kan verhogen. Door de opname van deze stoffen te verbeteren, kan Bioperine® helpen om de werkzaamheid van de andere ingrediënten in dit supplement te maximaliseren.

 

De synergie van ingrediënten
Wat RS Sizeogenic echt uniek maakt, is de synergie tussen deze krachtige ingrediënten. Terwijl elk ingrediënt zijn eigen potentiële voordelen heeft, zorgt de combinatie ervoor dat je een algehele ondersteuning kan krijgen die je kan helpen om je trainingsdoelen te bereiken.

Met RS Sizeogenic als extra toevoeging kun je vol vertrouwen aan je volgende workout beginnen. Voor ervaren fanatiekelingen die altijd opzoek zijn naar iets extra’s biedt Sizeogenic een interessante aanvulling op je sportvoedingsstrategie.

Ontdek zelf wat Sizeogenic voor jou kan betekenen en voeg het toe aan jouw dagelijkse routine. 

 

Let op: Sizeogenic is een aanvulling, geen vervanging voor hard werken en een goed dieet. Alleen dan behaal je maximaal resultaat.

Terug naar blog